Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g83g275kcal13.3g51.6g1.7g5g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g853kcal50.4g103.2g26.8g10g
Valittu annoskoko318g426kcal25.2g51.6g13.4g5g
Annoskoko puolitettuna159g213kcal12.6g25.8g6.7g2.5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141