Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g833g2747kcal133.2g516.1g16.6g49.9g
Jauheliha, sika-nauta 666g1475kcal116.5g0g113.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.2g3.7g0g
Vesi1665g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g8527kcal503.4g1032.6g267g99.8g
Valittu annoskoko3180g4263kcal251.7g516.3g133.5g49.9g
Annoskoko puolitettuna1590g2132kcal125.9g258.2g66.8g25g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141