Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g999g3297kcal159.8g619.4g20g59.9g
Jauheliha, sika-nauta 799g1770kcal139.9g0g135.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g10232kcal604.2g1239.4g320.6g119.8g
Valittu annoskoko3816g5116kcal302.1g619.7g160.3g59.9g
Annoskoko puolitettuna1908g2558kcal151.1g309.9g80.2g30g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141