Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1332g4395kcal213.1g825.8g26.6g79.9g
Jauheliha, sika-nauta 1066g2360kcal186.5g0g181.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Vesi2664g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g13643kcal805.6g1652.4g427.2g159.8g
Valittu annoskoko5088g6822kcal402.8g826.2g213.6g79.9g
Annoskoko puolitettuna2544g3411kcal201.4g413.1g106.8g40g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141