Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1498g4945kcal239.7g929g30g89.9g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2655kcal209.8g0g203.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Vesi2997g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g15348kcal906.2g1858.8g480.8g179.8g
Valittu annoskoko5724g7674kcal453.1g929.4g240.4g89.9g
Annoskoko puolitettuna2862g3837kcal226.6g464.7g120.2g45g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141