Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g167g549kcal26.6g103.2g3.3g10g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.3kcal0.4g0g0.7g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1705kcal100.6g206.4g53.2g20g
Valittu annoskoko636g853kcal50.3g103.2g26.6g10g
Annoskoko puolitettuna318g426kcal25.2g51.6g13.3g5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141