Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1665g5494kcal266.4g1032.3g33.3g99.9g
Jauheliha, sika-nauta 1332g2949kcal233.1g0g226.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Vesi3330g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g17054kcal1007g2065.6g534g199.8g
Valittu annoskoko6360g8527kcal503.5g1032.8g267g99.9g
Annoskoko puolitettuna3180g4263kcal251.8g516.4g133.5g50g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141