Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g208g687kcal33.3g129g4.2g12.5g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.1g0g28.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2132kcal125.8g258.2g66.8g25g
Valittu annoskoko795g1066kcal62.9g129.1g33.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna398g533kcal31.5g64.6g16.7g6.3g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141