Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g250g825kcal40g155g5g15g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g2561kcal151.2g310.2g80.2g30g
Valittu annoskoko955g1280kcal75.6g155.1g40.1g15g
Annoskoko puolitettuna478g640kcal37.8g77.6g20.1g7.5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141