Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet700g855kcal149.1g0g28g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas250g700kcal47.5g0g55g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g80g42kcal4.6g4.2g0.7g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g135g167kcal4.1g34.6g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g1g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5770g4048kcal428.8g163g179.4g0.4g
Valittu annoskoko2885g2024kcal214.4g81.5g89.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna1443g1012kcal107.2g40.8g44.9g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045