Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 240g78kcal1.1g8.3g1.7g7.9g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g31g0g0.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g11g66kcal0.7g6.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g1234kcal3.6g261.2g11.2g16.8g
Valittu annoskoko1374g617kcal1.8g130.6g5.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna687g308kcal0.9g65.3g2.8g4.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353