Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä.
Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi joko veitsellä tai juustohöylällä, riippuen kuinka ohuita haluat.
Itse jätin n. 1/2cm paksuisiksi, koska tykkään, että on vähän pureskeltavaakin..
Lado kerroksittain vuokaan järjestyksellä: Jauheliha, sienet, juusto, kesäkurpitsa.
Viimeinen kerros kuitenkin jauhelihaa/sieniä ja päällä juustoraastetta.
Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.
Kesäkurpitsoja käytin n.15 min uunissa jolla saatiin estettyä lasagnen liiallinen vetistyminen.
Sienet oli mulla tuoreita mutta alkup.
Ohjeeseen kuului ilmeisesti säilykesieniä.
Itse lisäsin pakettiin vielä 140g pekonia ja ruoka oli aikalailla täydellistä
Alkup.
Ohje:
Siirry sivulle!Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaaHaikim