Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1000g530kcal14g114g2g0g
Atria kevyt jauheliha400g680kcal76g0g40g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g3360kcal202.6g263.6g162g0g
Valittu annoskoko1860g1680kcal101.3g131.8g81g0g
Annoskoko puolitettuna930g840kcal50.7g65.9g40.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643