Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperi-Kardemummakakku

150 g huoneenlämpöistä voita
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kardemummaa
3-4 raparperin vartta kuorittuna ja viipaloituna
4 rkl sokeria
2 rkl perunajauhoja

1. Voitele ja leivitä irtoreunainen vuoka, halkaisijaltaan noin 24 cm. Sekoita voi, sokeri ja munat kuohkeaksi tehosekoittimessa tai sähkövatkaimella.

2. Sekoita jauhot, vaniljasokeri, leivinjauhe ja jauhettu kardemumma.

Kääntele jauhoseos voiseokseen.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja levitä vuokaan.

3. Sekoita raparperit, 2 rkl sokeria ja maizena.

Levitä seos taikinan päälle.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.

* Nauti vaniljakastikkeen tai mansikoiden ja kermavaahdon kera.

Alkuperäinen ohje Maalaisunelmaa lehdestä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1036 grammaa

Nehatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g6696kcal76.2g964.8g272.4g23.8g
Valittu annoskoko1036g3348kcal38.1g482.4g136.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna518g1674kcal19.1g241.2g68.1g6g
Arvot/100g100g323kcal3.7g46.6g13.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301251