Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka100g27kcal1.9g4.2g0.2g2.4g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g100g350kcal13.1g69.4g1.7g3.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3946g1580kcal47.8g242.4g45g22.2g
Valittu annoskoko1973g790kcal23.9g121.2g22.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna987g395kcal12g60.6g11.3g5.6g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625