Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)400g72kcal7.2g7.2g1.2g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g400g1140kcal52g7.6g100g0g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g3224kcal119.2g119.2g250.4g0g
Valittu annoskoko890g1612kcal59.6g59.6g125.2g0g
Annoskoko puolitettuna445g806kcal29.8g29.8g62.6g0g
Arvot/100g100g181kcal6.7g6.7g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610