Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.200g1100kcal2g2g120g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1496g5488kcal86g641g278.4g13.8g
Valittu annoskoko748g2744kcal43g320.5g139.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna374g1372kcal21.5g160.3g69.6g3.5g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059