Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Rasvaton maito valio800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g260g328kcal28.6g0.8g23.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3125g5520kcal165.6g714.6g213g18.2g
Valittu annoskoko1563g2760kcal82.8g357.3g106.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna781g1380kcal41.4g178.7g53.3g4.6g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320412