Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g534g508kcal106.9g0g9.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton134g214kcal10.7g5.3g17.4g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g134g166kcal4g34.2g0.8g0g
Vesi1336g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4496g1924kcal247.6g99g60.2g4.4g
Valittu annoskoko2248g962kcal123.8g49.5g30.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna1124g481kcal61.9g24.8g15.1g1.1g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322344