Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g601g571kcal120.2g0g10.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton150g240kcal12g6g19.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g150g186kcal4.5g38.5g0.9g0g
Vesi1503g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5058g2165kcal278.6g111.6g67.6g5g
Valittu annoskoko2529g1082kcal139.3g55.8g33.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna1265g541kcal69.7g27.9g16.9g1.3g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322344