Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g668g635kcal133.6g0g11.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton167g267kcal13.4g6.7g21.7g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g167g207kcal5g42.7g1g0g
Vesi1670g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g2405kcal309.6g123.6g75.4g5.4g
Valittu annoskoko2810g1203kcal154.8g61.8g37.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna1405g601kcal77.4g30.9g18.9g1.4g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322344