Lihapullat sika-nauta

Sekoita sipulikeittoainekset ja korppujauho kermaviiliin, anna turvota noin 10 minuuttia.

Sekoita jauheliha ja kananmuna kermaviiliseokseen ja pyörittele massasta pullia.

200C, noin 20 minuuttia uunin keskitasossa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 159g352kcal27.8g0g27g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)64g76kcal1.9g2.6g6.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g32g102kcal2.9g16.5g1.9g2.9g
Korppujauho 8g29kcal0.8g6g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1169kcal71.2g50.4g74.4g6.6g
Valittu annoskoko280g585kcal35.6g25.2g37.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna140g292kcal17.8g12.6g18.6g1.7g
Arvot/100g100g209kcal12.7g9g13.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323476