Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maken omenapiirakka

1.Pane uuni lämpenemää 200 asteeseen.

Voitele ja jauhota piirasvuoka.

2.Keitä omenat, kerma ja fariinisokeria kattilassa niin kauan
että se on kiehunu melkein kokonaan kasaan ja anna jäähtyä.

3.Sulata rasva kattilassa ja sekoita leivinjauhe jauhoihin.

4.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja sekoita joukkoon
jauhot sekä rasva.

5.Levitä puolet taikinasta vuuan pohjalle ja täyte sen päälle
ja loput taikinasta täytteen päälle ja levitä tasaiseksi.

6.Paista uunissa keskitasolla noin 40 min

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri10g41kcal0g10g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu100g41kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Margariini 60 (Esim.Vihreä Keiju)20g109kcal0g0g12g0g
Leivinjauhe1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri30g122kcal0g30g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.40g140kcal5.3g27.2g1g1.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl23g30kcal3g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g970kcal17.2g154.2g30.2g6.6g
Valittu annoskoko224g485kcal8.6g77.1g15.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna112g242kcal4.3g38.6g7.6g1.7g
Arvot/100g100g216kcal3.8g34.4g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32503