Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g88g21kcal1.1g3g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Broilerisuikaleet38g46kcal8g0g1.5g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g242kcal18.8g8.8g13.6g4.6g
Valittu annoskoko155g121kcal9.4g4.4g6.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna77g60kcal4.7g2.2g3.4g1.2g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993