Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1051g252kcal12.6g35.7g2.1g22.1g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Broilerisuikaleet450g550kcal95.9g0g18g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g2898kcal226.2g105g163g56.4g
Valittu annoskoko1854g1449kcal113.1g52.5g81.5g28.2g
Annoskoko puolitettuna927g725kcal56.6g26.3g40.8g14.1g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993