Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1400g336kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Broilerisuikaleet600g733kcal127.8g0g24g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g3861kcal301.2g140g217.4g75.2g
Valittu annoskoko2470g1930kcal150.6g70g108.7g37.6g
Annoskoko puolitettuna1235g965kcal75.3g35g54.4g18.8g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993