Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Broilerisuikaleet75g92kcal16g0g3g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g483kcal38g17.8g27.2g9.2g
Valittu annoskoko309g242kcal19g8.9g13.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna155g121kcal9.5g4.5g6.8g2.3g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.9g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993