Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g263g63kcal3.2g8.9g0.5g5.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Broilerisuikaleet113g138kcal24g0g4.5g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g725kcal56.6g26.2g41g14.2g
Valittu annoskoko464g362kcal28.3g13.1g20.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna232g181kcal14.2g6.6g10.3g3.6g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993