Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g350g84kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Broilerisuikaleet150g183kcal32g0g6g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g966kcal75.4g35g54.4g19g
Valittu annoskoko618g483kcal37.7g17.5g27.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna309g242kcal18.9g8.8g13.6g4.8g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993