Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g438g105kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Broilerisuikaleet188g229kcal40g0g7.5g0g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g1207kcal94.6g43.8g68g23.6g
Valittu annoskoko773g604kcal47.3g21.9g34g11.8g
Annoskoko puolitettuna386g302kcal23.7g11g17g5.9g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993