Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g525g126kcal6.3g17.9g1.1g11g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Broilerisuikaleet225g275kcal48g0g9g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1449kcal113.2g52.6g81.6g28g
Valittu annoskoko927g725kcal56.6g26.3g40.8g14g
Annoskoko puolitettuna464g362kcal28.3g13.2g20.4g7g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993