Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-kesäkurpitsaneliöt

3 isohkoa porkkanaa raastettuna
1-2 sipulia silputtuna
2 kananmunaa
reilu ½ desiä maitoa
noin 90g cheddaria raasteena
1 kesäkurpitsa noin 1cm:n paksuisina viipaleina
½tl suolaa
1tl öljyä
1rkl tillisilppua

1. Silppua sipuli ja kuullota sitä öljytilkassa.

2. Lisää joukkoon kesäkurpitsaviipaleet ja puolet suolasta ja hauduta niin kauan, kunnes neste on haihtunut.

3. Raasta porkkana ja valuta raasteesta liika neste pois.

4. Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito, sipuli-kesäkurpitsaseos, porkkanaraaste, tillisilppu, juustoraaste sekä loput suolasta.

5. Laita seos uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

6. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Annoksesta tulee riittävästi pääruoaksi 3-4 hengelle (lisukkeeksi salaattia ja leipää, voi tarjota kyllä myös liharuoan kanssa).

Ruokaa voi tarjota myös pikku suupaloina suolaisen piirakan asemesta.

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Irsk cheddar (Kerrygold), annos 150g88g347kcal22.4g1.8g27.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen82g27kcal2.7g4g0g0g
Kananmuna kuoreton100g143kcal12g0g10g0g
Kesäkurpitsa283g48kcal1.1g7.1g1.7g2g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4g35kcal0g0g4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1756g1379kcal81.2g62.4g88g19g
Valittu annoskoko878g689kcal40.6g31.2g44g9.5g
Annoskoko puolitettuna439g345kcal20.3g15.6g22g4.8g
Arvot/100g100g79kcal4.6g3.6g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32971