Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bataatti-porkkanasosekeitto

Kuori ja kuutioi sipuli, bataatti ja porkkanat; kuullota niitä öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää vesi ja kasvisfondi neljään osaan leikatun valkosipulinkynnen kanssa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kypsäksi noin 30 min.
Soseuta keitto.

Lisää juusto nokareina sekä maito.

Sekoittele ja anna kiehua kunnes juusto on sulanut, n. 3 min. Mausta suolalla.

Halutessasi tarjoile keitto (kuumalla, kuivalla paistinpannulla) paahdettujen kurpitsansiementen kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 250g202kcal3.9g42.1g0.1g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2455g1405kcal50.6g126g72.4g27g
Valittu annoskoko1228g703kcal25.3g63g36.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna614g351kcal12.7g31.5g18.1g6.8g
Arvot/100g100g57kcal2.1g5.1g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333548