Wokki Laurendo Al Meira special
Tee porkkanoista pieniä "tulitikkuja"
paista maustamattomat kananfileesuikaleet neitsytoliiviöljyssä
kuullota sipulit ja valkosipulit pieneksi silpuksi laitettuna samassa öljyssä.
Kuori tuoretta inkivääriä pieni pala ja raasta.
Kaksi erinväristä paprikaa (väriä antamaan), poista siemenkota ja tee pieniä viipaleita.
Avaa purkki pieniä maissintähkiä ja valuta vesi pois (siivilällä), sekä pilko pieneksi.
Kuori 3-4 valkosipulin kynttä.
Avaa purkki pavunituja ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois.
Kun olet ruskistanut kananfileesuikaleet, sipulit ja valkosipulin, lisää sen jälkeen porkkanat, paprikat, inkivääri, maissintähkät ja valkosipuli wokki-pannulle.
Kun olet pitänyt näitä n.15-25 min, niin lisää pavunidut ja ja chilli-kastiketta reilusti.
Sekoita ja anna hautua n.30-45 min miedolla lämmöllä kannen alla.
Nauti riisin kera.
Bon Appetit!
Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa
Goljatti