Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g114g365kcal7g52.4g13.7g0g
Jauheliha porsaan 12%798g1692kcal143.6g0g95.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Kananmuna, keitetty 106g151kcal13.3g0.3g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2836g5056kcal348.6g137.4g288.8g0g
Valittu annoskoko1418g2528kcal174.3g68.7g144.4g0g
Annoskoko puolitettuna709g1264kcal87.2g34.4g72.2g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590