Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Kahvikerma hyla Valio75g105kcal2.2g3.2g9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 150g1064kcal0.6g0g120g0g
Mantelilastu (A la meira)128g765kcal30.6g8.4g68.9g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g9326kcal121.8g1023g524.6g18g
Valittu annoskoko1008g4663kcal60.9g511.5g262.3g9g
Annoskoko puolitettuna504g2332kcal30.5g255.8g131.2g4.5g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861