Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Kahvikerma hyla Valio8.3g12kcal0.2g0.4g1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 17g118kcal0.1g0g13.3g0g
Mantelilastu (A la meira)14g85kcal3.4g0.9g7.7g0g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g1036kcal13.6g113.8g58.2g2g
Valittu annoskoko112g518kcal6.8g56.9g29.1g1g
Annoskoko puolitettuna56g259kcal3.4g28.5g14.6g0.5g
Arvot/100g100g463kcal6.1g50.8g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861