Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g929kcal27.6g189.6g3.3g9.5g
Kahvikerma hyla Valio83g117kcal2.4g3.6g10g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 167g1182kcal0.6g0g133.3g0g
Mantelilastu (A la meira)142g850kcal34g9.4g76.5g0g
Voi 83g605kcal1g0.3g67.8g0g
Sokeri 142g575kcal0g141.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g10362kcal135.4g1136.8g582.8g20.2g
Valittu annoskoko1120g5181kcal67.7g568.4g291.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna560g2591kcal33.9g284.2g145.7g5.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861