Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Kahvikerma hyla Valio10g15kcal0.3g0.4g1.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 21g148kcal0.1g0g16.7g0g
Mantelilastu (A la meira)18g106kcal4.3g1.2g9.6g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1295kcal16.8g142g73g2.6g
Valittu annoskoko140g648kcal8.4g71g36.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g324kcal4.2g35.5g18.3g0.7g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861