Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Kahvikerma hyla Valio13g18kcal0.4g0.5g1.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 25g177kcal0.1g0g20g0g
Mantelilastu (A la meira)21g128kcal5.1g1.4g11.5g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g1554kcal20.4g170.4g87.4g3g
Valittu annoskoko168g777kcal10.2g85.2g43.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g389kcal5.1g42.6g21.9g0.8g
Arvot/100g100g462kcal6.1g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861