Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Kahvikerma hyla Valio15g20kcal0.4g0.6g1.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 29g207kcal0.1g0g23.3g0g
Mantelilastu (A la meira)25g149kcal6g1.6g13.4g0g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.9g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1813kcal23.8g199g102.2g3.6g
Valittu annoskoko196g907kcal11.9g99.5g51.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna98g453kcal6g49.8g25.6g0.9g
Arvot/100g100g462kcal6.1g50.7g26.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861