Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Kahvikerma hyla Valio200g280kcal5.8g8.6g24g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 400g2836kcal1.5g0g320g0g
Mantelilastu (A la meira)340g2040kcal81.6g22.4g183.6g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g24869kcal325g2728g1398.4g48.4g
Valittu annoskoko2688g12435kcal162.5g1364g699.2g24.2g
Annoskoko puolitettuna1344g6217kcal81.3g682g349.6g12.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861