Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Kahvikerma hyla Valio21g29kcal0.6g0.9g2.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 42g295kcal0.2g0g33.3g0g
Mantelilastu (A la meira)35g213kcal8.5g2.3g19.1g0g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g2591kcal33.8g284.2g145.6g5g
Valittu annoskoko280g1295kcal16.9g142.1g72.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna140g648kcal8.5g71.1g36.4g1.3g
Arvot/100g100g463kcal6g50.8g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861