Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Kahvikerma hyla Valio25g35kcal0.7g1.1g3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 50g355kcal0.2g0g40g0g
Mantelilastu (A la meira)43g255kcal10.2g2.8g23g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g3109kcal40.6g341.2g175g6g
Valittu annoskoko336g1555kcal20.3g170.6g87.5g3g
Annoskoko puolitettuna168g777kcal10.2g85.3g43.8g1.5g
Arvot/100g100g463kcal6g50.8g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861