Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.8g1.3g3.8g
Kahvikerma hyla Valio33g47kcal1g1.4g4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 67g473kcal0.3g0g53.3g0g
Mantelilastu (A la meira)57g340kcal13.6g3.7g30.6g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g4145kcal54.2g454.4g233g8g
Valittu annoskoko448g2073kcal27.1g227.2g116.5g4g
Annoskoko puolitettuna224g1036kcal13.6g113.6g58.3g2g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861