Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Kahvikerma hyla Valio38g53kcal1.1g1.6g4.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 75g532kcal0.3g0g60g0g
Mantelilastu (A la meira)64g383kcal15.3g4.2g34.4g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g4663kcal61g511.6g262.2g9.2g
Valittu annoskoko504g2331kcal30.5g255.8g131.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna252g1166kcal15.3g127.9g65.6g2.3g
Arvot/100g100g463kcal6.1g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861