Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Kahvikerma hyla Valio400g560kcal11.6g17.2g48g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 800g5672kcal3g0g640g0g
Mantelilastu (A la meira)680g4080kcal163.2g44.9g367.2g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g49738kcal650.2g5456g2796.8g96.6g
Valittu annoskoko5376g24869kcal325.1g2728g1398.4g48.3g
Annoskoko puolitettuna2688g12435kcal162.6g1364g699.2g24.2g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861