Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Kahvikerma hyla Valio4.2g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.3g59kcal0g0g6.7g0g
Mantelilastu (A la meira)7.1g43kcal1.7g0.5g3.8g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g518kcal6.6g57g29.2g1g
Valittu annoskoko56g259kcal3.3g28.5g14.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g130kcal1.7g14.3g7.3g0.3g
Arvot/100g100g463kcal5.9g50.9g26.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861