Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g465kcal13.8g94.8g1.6g4.7g
Kahvikerma hyla Valio42g58kcal1.2g1.8g5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 83g591kcal0.3g0g66.7g0g
Mantelilastu (A la meira)71g425kcal17g4.7g38.3g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.9g0g
Sokeri 71g288kcal0g70.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g5181kcal67.6g568.4g291.6g10g
Valittu annoskoko560g2591kcal33.8g284.2g145.8g5g
Annoskoko puolitettuna280g1295kcal16.9g142.1g72.9g2.5g
Arvot/100g100g463kcal6g50.8g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861