Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Kahvikerma hyla Valio50g70kcal1.5g2.2g6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 100g709kcal0.4g0g80g0g
Mantelilastu (A la meira)85g510kcal20.4g5.6g45.9g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g6217kcal81.4g682.2g349.8g12.2g
Valittu annoskoko672g3109kcal40.7g341.1g174.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna336g1554kcal20.4g170.6g87.5g3.1g
Arvot/100g100g463kcal6.1g50.8g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861